Lyriikat

Tietoa sivustosta

Lyriikat.org on vuonna 2008 perustettu sivusto lyriikoiden ja laulujen sanojen hakuun. Hakukone hakee automaattisesti kaikilta suurimmilta lyriikkasivustoilta, joten miljoonien hakutulosten joukosta löydät varmasti suosikkiartistisi lyriikat, mikäli joku on ne joskus nettiin laittanut. Näin ollen sinun ei myöskään tarvitse hakutulosten toivossa selata kymmeniä lyriikkasivustoja läpi.

Hakukoneen käyttämiin sivuihin on lisätty kaikki suurimmat suomalaisia sanoituksia sisältävät sivut, jotta suomalaisten lyriikoiden määrä saataisiin mahdollisimman suureksi. Nykyisten hakutulosten joukossa onkin satoja, ellei jopa tuhansia suomalaisia artisteja.

Varsinaisia lyriikoita ei sivustolla säilytetä, vaan hakukone antaa listan linkeistä, jotka johtavat hakemiisi lyriikoihin. Suosituimmat linkit auttavat sinua valitsemaan parheiten kirjoitetut sanat. Parhaan hakutuloksen saamiseksi suosittelemme käyttämään yläreunassa olevaa hakulomaketta, sillä artistit lisätään hakemistoon vasta, kun niitä on ensin haettu.

Lyriikkahaun voit lisätä myös kätevästi suoraan nettiselaimeesi, mikäli se tukee pikahakuominaisuutta. Lisätietoa löydät oikealla olevasta laatikosta.

Voit ottaa yhteyttä ylläpitoon sähköpostilla osoitteeseen yllapito at lyriikat piste org.

Selainlaajennus

Jos selaimessasi on OpenSearch-formaattia tukeva pikahakuominaisuus, voit lisätä lyriikkahaun kätevästi selaimen pikahakuvalikkoon klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Lisää selaimeen


© 2008 - 2021 Lyriikat.org | Tietoa
Powered by Audioscrobbler